Returnare produse

Returnare produse – comenzile efectuate pe THMBOXING.RO pot fi ușor returnate dacă sunt îndeplinite câteva criterii.

Legislația româna prevede ca Clientul/Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului.

Noi avem convingerea că toți Cumpărătorii vor fi mulțumiți cu produsele achiziționate. Totuși, dacă din orice motiv, Cumpărătorul nu este mulțumit de produsele achiziționate în primele 10 zile de la data achiziției, acesta poate returna acele produse (MANUSI DE BOX, SACI DE BOX SI ACCESORII BOX, etc) fără nicio întrebare. Cumpărătorul poate alege intre un credit de 100% valoarea achiziției sau de o returnare a valorii, mai puțin costul de transport și al comisioanelor aferente transferului bancar.

Ca procedură, Cumpărătorul trebuie sa contacteze TOHAMI INVESTMENT la adresa contact@thmboxing.ro sau sa sune la numărul de telefon afișat în pagina de contact pentru mai multe detalii.

Pentru efectuarea returului sunt necesare: numărul comenzii, adresa de unde curierul urmează sa preia coletul de retur, modalitatea de plată dorita (datele contului bancar sau voucher de cumpărături echivalent cu suma produselor returnate), datele de contact.

După primirea informațiilor referitoare la intenția de retur a Cumpărătorului, TOHAMI INVESTMENT efectuează o solicitare la curier și trimite curierul la adresa indicata în comunicarea Cumpărătorului pentru a ridica coletul de returnat. Costurile de transport ale coletului/elor returnate, precum și ale comisioanelor bancare aferente transferului nu intră în responsabilitatea TOHAMI INVESTMENT, acestea urmând a fi asumate de către Cumpărător.

 CONDITII DE RETURNARE A PRODUSELOR

În orice situație de returnare a produselor, acestea trebuie să fie în aceeași stare în care au fost trimise Cumpărătorului, în ambalajul original, cu etichetele intacte și împreuna cu orice alte materiale promoționale care au însoțit eventual produsele. Produsele returnate trebuie să fie în aceeași condiție ca la primire: fără defecte (cu excepția viciilor ascunse și exceptând defectele deja semnalate de Cumpărător în corespondența cu TOHAMI INVESTMENT).

În cazul în care o comanda la care s-a oferit produs cadou este returnata integral, Cumpărătorul este obligat sa returneze și produsul cadou în starea lui originala, nedeteriorata și nedesigilata.

Termenul pentru primirea banilor de către Cumpărător pentru un retur este de 14 de zile calendaristice de la data la care TOHAMI INVESTMENT este informat de către Cumpărător cu privire la decizia acestuia de a returna produsele.

În urma confirmării efectuării returului, Cumpărătorul poate primi un Voucher reprezentând contravaloarea produselor returnate. Cumpărătorul are la dispoziție o perioada de 30 de zile în care poate folosi Voucherul pentru a primi produse în echivalentul valorii Voucherului. După 30 de zile de la confirmarea returului, Voucherul își pierde valabilitatea.